آنالیز فنی شاسی بلند لینکلن اوییتور مدل 2020

به گزارش سفر به تایلند، در داخل کابین،این خودرو جایگاه های راحت اوییتور از نوع معروف به خلبانی هستند و به امکاناتی، چون ماساژور، گرمکن و تهویه هوا مجهز شده اند.

آنالیز فنی شاسی بلند لینکلن اوییتور مدل 2020

به گزارش خبرنگار ، لینکلن اوایل سال جاری، مدل پروتوتایپ اوییتور را در نمایشگاه خودروی نیویورک رونمایی نموده بود و اعلام نموده است که فراوری این شاسی بلند جدید را از سال 2020 شروع خواهد نمود.

مدل فراوریی اوییتور در ظاهر، شباهت بسیار زیادی با نسخه اولیه دارد. به گفته دیوید وودهاوس، مدیر طراحی این خودرو، تیم طراحی در پروسه توسعه و طراحی، نگاه ویژه ای به تاریخچه هوانوردی داشته اند و این مساله را به خوبی می توان در طراحی این مدل مشاهده کرد.

در جزئیات اوییتور، از طراحی محصولات شرکت ساعت سازی Bell and Ross الهام گرفته شده است. ساعت های ساخته شده توسط این برند تیم طراحی هوانوردی دارند. روی داشبورد اوییتور به جای استفاده از پنل های چوبی، از آلومینیوم استفاده شده است. تزیینات کابین کیفیت پرداخت بالایی دارد که به لطف استفاده از فناوری ماشین کاری به دست آمده است؛ دیدن این پنل ها حس هواپیما های قدیمی را به بیننده منتقل می نماید.

جایگاه های راحت مدل Aviator، قابلیت تنظیم برقی در 30 جهت را دارند و به ماساژور نیز مجهز شده اند. اگر به الگوی دوخت روی چرم جایگاه ها دقت کنید، همانند چیدمان چراغ های روی باند فرود هستند. در تمامی قسمت های کابین استفاده از با کیفیت ترین چرم به چشم می خورد و تم مشکی کابین در انتقال حس هوانوردی، تاثیر به سزایی دارد.

با وجود طراحی کلاسیک کابین، اوییتور، خودرویی مدرن و پیشرفته بوده و از کابینی دیجیتال برخوردار است. اوییتور به جای نمایشگر های آنالوگ معمول، از یک نمایشگر رنگی 12.3 اینچی در کنار سیستم HUD در مقابل راننده استفاده نموده است.

در طراحی کلی Aviator، می توان رگه های طراحی از مدل بزرگ تر Navigator را هم مشاهده کرد و خطوط صاف بلند روی بدنه، شباهت کلی به مدل Navigator دارند. ستون ها در مدل اوییتور به رنگ مشکی هستند که هماهنگی خوبی با شیشه های دودی دارند و این ترفند طراحی باعث شده که یک محدوده بزرگ مشکی رنگ در سرتاسر طول خودرو به وجود بیاید.

اوییتور ابعاد بزرگی دارد و همه بخش های این خودرو از قبیل رینگ ها، گلگیرها، در ها و پنجره ها، بزرگ هستند. با این وجود، فضاسازی خودرو کمی عجیب است؛ برای مثال وقتی در ها را باز می کنید، متوجه می شوید که ورودی های خودرو در مقایسه با ابعاد خود در ها بسیار کوچک تر است و یک فضای غیر قابل استفاده (پرت) حدود 6 تا 8 اینچی در پایین هر در واقع شده است.

در داخل کابین، جایگاه های راحت اوییتور از نوع معروف به خلبانی هستند و به امکاناتی، چون ماساژور، گرمکن و تهویه هوا مجهز شده اند. جایگاه های ردیف دوم متاسفانه سایز کوچکی دارند و تصور می گردد که می توانستند کمی بزرگ تر طراحی شوند. با رسیدن به ردیف سوم دیگر با جایگاه های کوچکی روبرو می شوید که فقط برای بچه ها مناسب هستند. در کل، فضای داخلی Aviator، با ابعاد بیرونی بزرگ این خودرو همخوانی چندانی ندارد.

در بخش طراحی خارجی حتما شما نیز متوجه خواهید شد که چراغ ها در مقایسه با سایز کلی بدنه، کمی کوچک هستند؛ در عوض لینکلن این مورد را با یک جلوپنجره بسیار بزرگ جبران نموده است. چراغ های Aviator از نوع LED هستند و دید بسیار خوبی را در تمامی سرعت ها فراهم می نمایند. لینکلن اوییتور برای ایمنی بیشتر در شب به سیستم دید در شب Night Vision هم مجهز شده که می تواند در شب، عابران و حیوانات را هم تشخیص دهد.

به مهم ترین بخش اوییتوریعنی قسمت فنی می رسیم؛ جایی که لینکلن از یک موتور V6 تویین توربو استفاده نموده است. این موتور، 3 لیتر حجم، و توانایی فراوری 400 اسب بخار قدرت و 542 نیوتون متر گشتاور دارد. جعبه دنده درنظرگرفته شده برای Aviator نیز از نوع 10 سرعته اتوماتیک است و نیروی موتور را به چرخ های عقب انتقال می دهد. خریداران به صورت انتخابی می توانند Aviator چهارچرخ محرک را هم خریداری نمایند. اوییتور در نسخه Plug-in هیبریدی نیز به بازار عرضه خواهد شد.

این مدل را می توان از وجود درگاه شارژر روی بدنه تشخیص داد. مدل Plug-in هیبریدی در کنار موتور V6 تویین توربو، از موتور برقی هم استفاده می نماید و قدرت آن 450 اسب بخار و گشتاور آن 813 نیوتون متر است.

اوییتور، اولین خودروی لینکلن در کلاس خودرو های Plug-in هیبریدی محسوب می گردد و همین مورد، اهمیت این خودرو را بالا می برد. لینکلن یک اپلیکیشن موبایلی با نام Lincoln Way هم طراحی نموده است که می تواند خودرو را به گوشی هوشمند متصل کند. با استفاده از این اپلیکیشن، می توان بسیاری از بخش های خودرو همانند قفل درها، باز و بسته شدن صندوق عقب و روشن و خاموش کردن موتور را کنترل کرد.

لینکلن در مدل Aviator توجه زیادی به راحتی بالای سرنشینان داشته و قابلیت های آن در تمامی بخش ها از موتور Plug-in هیبریدی گرفته تا سیستم صوتی حرفه ای Revel Ultima با 28 بلندگو و فضای داخلی، بسیار خوب هستند. این محصول به خوبی مشخصه های یک شاسی بلند لوکس را در خود دارد. در نهایت باید منتظر ماند و دید که اوییتور با چه قیمتی وارد بازار خواهد شد. لینکلن زمان فروش شاسی بلند جدید خود را نیز اعلام ننموده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: thailandnet65.ir شناسه مطلب: 439

به "آنالیز فنی شاسی بلند لینکلن اوییتور مدل 2020" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز فنی شاسی بلند لینکلن اوییتور مدل 2020"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید