کشف اسرار برترین غذاهای دنیا در سفر
به گزارش سفر به تایلند، شهرهای مختلف دارای غذاهای متنوع و جالبی هستند بعضی از این غذاهای سنتی و محلی در حال فراموش شدن هستند. پس در این مقاله همراه با خبرنگاران به کشف برترین غذاهای دنیا می پردازیم.
برترین غذاها معمولا ناشناخته باقی می مانند. این شرکت به شما در پیدا کردن این غذاها یاری نموده و شما را به متخصصانی که کارهای شگفت انگیز انجام می دهند معرفی می نماید.
برای غذا خوردن در مکان های مختلف، با استفاده از کتاب راهنما به نزد آشپزهای قدیمی بروید. وبلاگ های مربوط به غذا و شرکت های توریستی به مسافران یاری می نمایند تا طعم واقعی غذاهای هر شهر را با گوش دادن به داستان های مردم محلی، بچشند. ما با یگال شلیفر و همکارانش درباره غذاهای مورد علاقه خود، تاثیر مثبت آشپزهای قدیمی و سرآشپزهای حرفه ای در مراکز تهیه غذا صحبت کردیم.
تبدیل شدن به آشپز باتجربه
این سفر از سال 2009 هنگامی که من و همکارم، آنسل مولینس هر دو در استانبول زندگی می کردیم، آغاز شد. ما یک وبلاگ به نام خوردن در استانبول با توجه به علایق شخصی خود ایجاد کردیم. هر دو استانبول و غذا خوردن را دوست داشتیم، اما احساس می کردیم که مکان های مورد علاقه ما در مقالاتی که درباره شهر نوشته شده، نشان داده نشده اند.
علاوه بر این بعضی از مکان هایی که ما بیشتر دوست داشتیم از بین بروند هم در این مقالات معرفی می شدند - زیرا این مکان ها سنت های مرگ آفرینی را ترویج می دهند، که نسل جوان تر اغلب آنها را ترجیح می دهند، یا به علت فشارهای موجود توسعه می یابند. در سال 2010، آغاز به ارائه یک تور گردشگری کوچک در خیابان های استانبول کردیم و بعد از آن این تورها را در شهرهای دیگر توسعه دادیم. در حال حاضر شبکه ای از خبرنگاران محلی برای ما کار می نمایند و به ما یاری می نمایند تا در هر شهری تورهای خود را توسعه دهیم.
ماموریت پروژه
ایده اصلی این است که داستان های هر شهر را براساس غذاهای آن شهر بازگو می کنیم. ما افراد را به مکان هایی می بریم که به احتمال زیاد به تنهایی پیدا نخواهند کرد. با انجام این کار، ما از تولیدنمایندگان مواد غذایی محلی، فروشندگان و رستوران های کوچک، به عنوان راهی برای یاری به حفظ هویت منحصربه فرد هر مکان حمایت می کنیم.
بیشتر مسافرین واقعا علاقه مند به کسب تجربه های محلی هستند - ما راهی برای تهیه بسیار فوری و آسان غذاها می یابیم، زیرا در بسیاری از نقاط، احتمالا این روش، آخرین راه نگهداری از فرهنگ های سنتی است. غذاهای محلی به عنوان یک برنامه برای آغاز مکالمه های جامع تر در خصوص تاریخ، سیاست، فرهنگ، نوسازی و غیره عمل می نمایند.
جلسه متخصصین
ما با معرفی مسافران به کارشناسان آشپزی محلی (یا اوستا به زبان ترکی) این فرآیند را انجام می دهیم. این موضوع به صنعت گران قدیمی اشاره می نماید که بر تمرکز روی یک چیز بسیار افتخار می نمایند و به خوبی آن کار را انجام می دهند. مثلا در توکیو ما مسافران را به کارشناسان سنتی معرفی می کنیم که فقط بر ساختن میوسو یا نوعی ترشی خاص تمرکز می نمایند.
ما در ریودوژانیرو با یک فروشنده خیابانی ملاقات کردیم که دونات های خوشمزه می فروخت. او پول هنگفتی به دست نمی آورد، اما به کاری که انجام می دهد بسیار افتخار می نماید و شادی زیادی برای مردم به ارمغان می آورد. نوعی نجابت و فروتنی در خصوص کارهایی که این کارگران صنایع محلی انجام می دهند وجود دارد. آنها واقعا هدف دارند و بسیار محترمانه برخورد می نمایند.
بزرگ ترین پاداش
مستندسازی داستان های کارشناسان و به اشتراک گذاری آنها با مخاطبان بیشتر، جالب ترین بخش این روند است. در سال 2010، در یکی از بخش های راهنما، ما به معرفی فروشندگان خیابانی که غذاهای محلی می فروشند، پرداختیم.
بعد از این اتفاق، یک مرد مسن پیش من آمده و گفت: من فقط می خواهم از شما تشکر کنم، زیرا از زمانی که درباره من نوشتید، کسب و کار من رونق بیشتری گرفته است. او بسیار خشنود بود که غذاهای او ارزشمند شده بودند. آشپزی قدیمی به او اجازه می دهد که مخاطبین جدیدی به دست آورد، که امیدوارم از او حمایت نمایند. ما بعلاوه امکان تجربه داستان و غذای شگفت انگیز را برای مسافران فراهم می کنیم.
مسافرت به مکان های قدیمی
ما در همه جا فعالیت می کنیم، ایده ما این است که مردم از نقشه های توریستی معمولی دست کشیده و تشویق شوند تا مکان هایی را جستجو نمایند که ممکن است در کتاب های راهنما موجود نباشد. هنوز هم می توان از فرصت هایی که به جای مانده اند استفاده کرد و به مکان هایی رفت که تخریب نشده و از قرار گرفتن در آنها هیجان زده می شوید.
این تجربه بسیار رضایت بخش است. اما دلایل دیگری نیز وجود دارد که ما این روش را تبلیغ می کنیم. ما سعی می کنیم بعضی از محدوده های بیرونی شهر را به مسافران پیشنهاد دهیم تا از هدر رفتن ثروت گردشگران پیش گیری کنیم. ایده ما این است که گردشگری روندی پایدار داشته باشد و بعلاوه به مسافران در جهت کشف مکان های جدیدی در این روند یاری کنیم.
حتما باید از شهر غذاها تماشا کرد
تفلیس مکان مورد علاقه ما است. این شهر ترکیب فوق العاده ای از فرهنگ های غذایی و نوشیدنی ها، منظره ها شگفت انگیز و زندگی بی نظیر است که باعث می گردد انتخاب خوبی برای سفر باشد. مکزیکو سیتی مکان دیگری است که به ویژه دارای فرهنگ غذایی خیابانی شگفت انگیزی است؛ در این شهر، شما در حال راه رفتن بوده و فقط یک گزینه دارید، آن هم خوردن این غذاها است.
یکی از خیابان هایی که ما مدت ها است بر آن تاکید می کنیم، خیابان کالدوس د گالینا لوئیس است، این خیابان به خاطر سس های آنچیلادا سبز بزرگ، شیرینی های باور نکردنی و مرغ های خوشمزه خود مشهور است. ما بعلاوه کار خود را در کوئینز، نیویورک آغاز کردیم، که اولین مقصد تحت پوشش ما در آمریکای شمالی به شمار می رود.
تور کوییز بر تجربه مهاجران، داستان های سفر به آمریکا و تمرکز آنها برای غذا، متکی است. اما صادقانه بگویم، انتخاب مکان مورد علاقه برای من سخت است. هر جایی که مشغول کار کردن در آن هستیم، یکی از مواردی است که ما واقعا علاقه مند به آن هستیم - در غیر این صورت کار نخواهیم کرد!
منبع: کجارو / afar.com