دسر انار سه لایه خوشمزه و آسان

به گزارش سفر به تایلند، اگر برای تدارک شب یلدا وقت زیادی ندارید دسر سه لایه انار را که روش تهیه بسیار ساده ای دارد آماده کنید.

دسر انار سه لایه خوشمزه و آسان

به گزارش ، دسر انار سه لایه، دسری شیک و مجلسی برای پذیرایی مهمانی شب یلدا است. این دسر خوشمزه را می توانید به صورت تک نفره یا قالبی درست نموده و به دلخواه تزیین و سرو نمایید.

کیک شکلاتی یا وانیلی به مقدار لازم

پودر ژله انار یک بسته

پنیر ماسکارپونه 100گرم

خامه صبحانه یا قنادی 2 قاشق غذاخوری

انار برای تزیین

برگ نعناع برای تزیین

اگه فرصت پخت کیک وانیلی یا شکلاتی ندارید، می توانید از کیک آماده شکلاتی یا ساده بهره ببرید.

پنیر ماسکارپونه بدون نمک و مخصوص دسر و شیرینی است. به جای آن از پنیر ویلی و اسپونی هم می توانید بهره ببرید.

ابتدا کیک را با چنگال یا با دست خرد و ریز ریز می کنیم.

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نموده و خوب هم می زنیم تا ذرات ژلاتین در آب حل شده و مایع شفاف گردد.

یک سوم جام یا ظرف های دسر را ژله می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

در این فاصله زمانی، خامه و پنیر ماسکارپونه را مخلوط نموده و با همزن می زنیم تا کاملا یکدست و سفت گردد.

سپس داخل قیف یا کیسه فریزری که گوشه اش را سوراخ نموده ایم ریخته و روی ژله هایی که بسته اند یک لایه می پوشانیم.

روی خامه ها را یک لایه کیک پودر شده می ریزیم.

روی دسر را با دانه های انار و نعنا یا پونه تزیین می کنیم.

نیم ساعت در یخچال می گذاریم و سپس سرو می کنیم.

منبع: پاپیون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 خرداد 1399 بروزرسانی: 4 خرداد 1399 گردآورنده: thailandnet65.ir شناسه مطلب: 874

به "دسر انار سه لایه خوشمزه و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسر انار سه لایه خوشمزه و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید