پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد

به گزارش سفر به تایلند، رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پرداختن و توسعه پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد است چون هم بازار خوبی دارد و هم اشتغالزایی مناسبی ایجاد می نماید.

پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد

علی درجانی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: گیلان از ظرفیت های بالایی برای پرورش گل و گیاهان زینتی برخوردار است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 58هکتار گلخانه زینتی در استان داریم، اضافه نمود: همچنین 500هکتار از اراضی به پرورش گل و گیاه در فضای باز اختصاص دارد.

درجانی ادامه داد: سالانه در گیلان سه و نیم میلیون گل شاخه بریده ،3میلیون گل گلدانی و آپارتمانی و 23میلیون اصله نهال و گلهای درختچه ای زینتی فراوری می گردد.

وی با بیان اینکه گل و گیاهان گیلان اغلب در شهرستانهای شرق گیلان به خصوص شهرستان لنگرود پرورش می یابند، خاطرنشان کرد: گل و گیاهان گیلان از بازار پسندی بسیار خوبی برخوردارند و علاوه بر مصرف در داخل استان و کشور ،کشورهایی شمالی و جنوبی جمهوری اسلامی ایران از مشتریان مهم گل و گیاهان زینتی گیلان هستند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه پرداختن و توسعه پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد است چون هم بازار خوبی دارد و هم اشتغالزایی مناسبی ایجاد می نماید، گفت: با توجه به قیمت مناسب فروش گل و گیاهان استان رغبت برای افزایش فراوری این محصولات در گیلان افزایش یافته است و خوشبختانه جوانان نیز برای رونق و افزایش فراوری گل و گیاه بیش از گذشته فعالیت دارند.

وی اضافه نمود: یکی از مزیت های مهم پرورش گل و گیاه افزایش اشتغالزایی در گیلان است و در هر هکتار برای ده نفر ایجاد شغل می گردد.

درجانی گفت: در حال حاضر بیش از 6هزار نفر در گیلان به پرورش گل و گیاه مشغولند و این بخش یکی از ظرفیت های منحصر به فرد بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 23 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: thailandnet65.ir شناسه مطلب: 183

به "پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد" امتیاز دهید

2 کاربر به "پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد" امتیاز داده اند | 2 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید