طرز تهیه قارچ روی تست

به گزارش سفر به تایلند، این تست های خوشمزه با نان کره ای و قارچ های برشته تهیه می شوند و خوردن آنها بسیار لذت بخش می باشد.

طرز تهیه قارچ روی تست
  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 225 گرم قارچ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • دو نوک انگشت پودر آویشن
  • نصف پیمانه آب مرغ یا سبزیجات
  • ¼ پیمانه خامه
  • دو تکه نان شیرینی
  • دو قاشق چایخوری کره آب شده
  • یک قاشق چایخوری موسیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده
  • نمک دریایی و فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم، دو قاشق غذاخوری کره را آب کنید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و با کمی نمک آنها را تفت دهید تا طلایی شوند و آبشان کشیده گردد.
  2. آویشن و پیازچه را اضافه کنید و آنها را تا زمانی تفت دهید که پیازچه ها نرم شوند. پس از این حالت، یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید و آب مرغ یا سبزیجات و خامه را اضافه کنید. اجازه دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و به حالت نیم جوش باقی بماند تا مقدار آن به حدود ¼ پیمانه کاهش پیدا کند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  3. درون یک قابلمه حدود 5 سانتی متر آب بریزید و چند قطره سرکه بچکانید. اجازه دهید تا بجوشد و سپس خاموش کنید. بعد بلافاصله تخم مرغ ها را داخل آب بشکنید و بگذارید 4 تا 6 دقیقه بپزند تا سفیده ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. اگر زرده شل باشد بهتر است. سپس آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید.
  4. نان های شیرینی را از وسط دونیم کنید. روی آنها کره آب شده بمالید و آنها را در تابه سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. سپس، جعفری و موسیر روی آنها بریزید.
  5. قارچ و سس را روی نان ها قرار دهید. تخم مرغ ها را روی آنها بگذارید. کمی نمک و فلفل تازه بریزید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: thailandnet65.ir شناسه مطلب: 2090

به "طرز تهیه قارچ روی تست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ روی تست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید