طرز تهیه قارچ روی تست
به گزارش سفر به تایلند، این تست های خوشمزه با نان کره ای و قارچ های برشته تهیه می شوند و خوردن آنها بسیار لذت بخش می باشد.
- تعداد: 2 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری کره
- 225 گرم قارچ خرد شده
- یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- دو نوک انگشت پودر آویشن
- نصف پیمانه آب مرغ یا سبزیجات
- ¼ پیمانه خامه
- دو تکه نان شیرینی
- دو قاشق چایخوری کره آب شده
- یک قاشق چایخوری موسیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده
- نمک دریایی و فلفل سیاه
طرز تهیه
- در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم، دو قاشق غذاخوری کره را آب کنید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و با کمی نمک آنها را تفت دهید تا طلایی شوند و آبشان کشیده گردد.
- آویشن و پیازچه را اضافه کنید و آنها را تا زمانی تفت دهید که پیازچه ها نرم شوند. پس از این حالت، یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید و آب مرغ یا سبزیجات و خامه را اضافه کنید. اجازه دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و به حالت نیم جوش باقی بماند تا مقدار آن به حدود ¼ پیمانه کاهش پیدا کند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- درون یک قابلمه حدود 5 سانتی متر آب بریزید و چند قطره سرکه بچکانید. اجازه دهید تا بجوشد و سپس خاموش کنید. بعد بلافاصله تخم مرغ ها را داخل آب بشکنید و بگذارید 4 تا 6 دقیقه بپزند تا سفیده ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. اگر زرده شل باشد بهتر است. سپس آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید.
- نان های شیرینی را از وسط دونیم کنید. روی آنها کره آب شده بمالید و آنها را در تابه سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. سپس، جعفری و موسیر روی آنها بریزید.
- قارچ و سس را روی نان ها قرار دهید. تخم مرغ ها را روی آنها بگذارید. کمی نمک و فلفل تازه بریزید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: thailandnet65.ir
شناسه مطلب: 2090
به "طرز تهیه قارچ روی تست" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ روی تست"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید