طرز تهیه پلو تایلندی خوشمزه و حرفه ای (تور تایلند لحظه آخری)
به گزارش سفر به تایلند، برنج در فرهنگ غذایی ما ایرانیان نقش مهمی دارد، برنج ایرانی عطر و طعم خاصی دارد که شاید از دلایل اصلی علاقه ما به آن است. امروز با طرز تهیه پلو تایلندی با ما همراه باشید تا طعم و ظاهری متفاوت از برنج را تجربه کنید.
با تور تایلند لحظه آخری از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.
مواد لازم برای تهیه پلو تایلندی
- برنج چهار فنجان
- تخم مرغ دو عدد
- پیازچه (خرد شده) به میزان لازم
- میگو 250 گرم
- زنجبیل تازه (خردشده) نصف قاشق غذاخوری
- سیر (له شده) یک حبه
- روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه (خرد شده) چهار قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی چهار عدد
طرز تهیه پلو تایلندی
مرحله اول
روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید داغ گردد. سپس سیر و زنجبیل تازه، گشنیز و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید خوب تفت بخورند.
مرحله دوم
در ظرفی میگوهای رگ گرفته و تمیز شده را بجوشانید و خوب آبکشی کنید.
مرحله سوم
در یک ظرف تخم مرغ و میگو را با هم مخلوط نموده و سپس آن را درون یخچال بگذارید. در این مرحله گوجه ها را درون آب جوش بیندازید و بعد از چند دقیقه پوست آنها را به آسانی بگیرید و نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم
گوجه نگینی خرد شده را به مخلوط سیر، زنجبیل، گشنیز و پیازچه اضافه نموده و خوب تفت دهید.
مرحله پنجم
میگویی که خوب با تخم مرغ مخلوط شده را از یخچال خارج نموده و در روغن کنجد ریخته و تفت دهید.
مرحله ششم
در این مرحله برای آبکش کردن برنج، آب جوش آورید. وقتی آب جوش آمد برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید. سپس برنج را آبکشی کنید.
مرحله هفتم
برنج آبکش را در کف قابلمه ریخته و به ترتیب مخلوط سبزیجات و میگو و تخم مرغ را لابه لای برنج بریزید و سپس آن را دم کنید. اجازه دهید برنج به مدت 30 دقیقه دم بکشد. پس از آن می توانید آن را سرو کنید. نوش جان.
اگر به غذاهای تایلندی علاقه مند هستید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه مرغ باربیکیو تایلندی و سس تند و شیرین تایلندی را هم بخوانید.
منبع: کتاب کاله