2 طرز تهیه پیراشکی اسفناج پنیری بدون گوشت
به گزارش سفر به تایلند، اسفناج از جمله مقوی ترین و خوشمزه ترین سبزیجات است که از آن هم برای تهیه انواع پیش غذا و غذا می توانید بهره ببرید و هم به صورت خام در انواع سالاد بریزید. اسفناج با گوشت یا بدون گوشت و با مخلفاتی مثل پنیر فتا، چدار یا پنیر پارمزان یک پیش غذای خوشمزه، مقوی، سیر کننده و مدرن است. 2 طرز تهیه پیراشکی اسفناج با گوشت و پنیر و پیراشکی اسفناج بدون گوشت که یک غذای اصالتا روسی است را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه پیراشکی اسفناج پنیری بدون گوشت
مواد لازم برای خمیر پیراشکی
آرد: 3 لیوان
آب: 1 لیوان
نمک: ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
طرز تهیه خمیر
در یک کاسه آرد را بریزید و آب را کم کم به آن اضافه کنید. در حین اضافه کردن آب مرتب آرد را هم بزنید. تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید، هم بزنید و نمک را به آن اضافه کنید. تخم مرغ زده شده را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا خمیر صاف و یکدست گردد. روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید تا مواد داخل پیراشکی آماده شوند.
مواد لازم برای پیراشکی
کره: 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: 1 عدد
سیر: 2 حبه له شده
اسفناج پخته و تفت داده شده: 500 گرم
پنیر خامه ای: 170 گرم
پنیر پارمزان: ½ لیوان
جوز هندی، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی اسفناج پنیری بدون گوشت
برای درست کردن اسفناج پنیر بدون گوشت کافی است ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و در کره تفت دهید. وقتی پیازها سبک و کاراملی شدند حبه های سیر له شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. مراقب باشید سیرها نسوزند. وقتی سیر و پیاز سرخ شدند سایر مواد را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم سرخ شوند. وقتی پنیرها آب شدند نمک، فلفل و جوز هندی را اندازه کنید.
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر پیراشکی را با وردنه پهن کنید. ضخامت خمیر باید یک و نیم سانتی متر باشد. خمیرها را به صورت گرد برش بزنید. قطر هر خمیر باید هشت و نیم سانتی متر باشد. داخل هر خمیر پیراشکی یک قاشق غذاخوری مایه پیراشکی اسفناج بریزید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید. برای این که لبه های خمیر پیراشکی خوب به هم بچسبند نوک انگشتان را خیس کنید و سپس لبه های خمیر را به هم بچسبانید. اگر فر ندارید در ماهیتابه نچسب مقداری روغن بریزید. روغن را روی شعله ملایم گاز داغ کنید و پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید. پیراشکی ها باید در روغن غوطه ور باشند. همین که سطح پیراشکی ها طلایی شد کافی است. وقتی پیراشکی ها را از روغن بیرون آوردید روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
اگر هم فر دارید کف سینی فر را چرب کنید، پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا سطح روی پیراشکی ها طلایی و پخته گردد.
نکات مهم پیراشکی اسفناج با گوشت و پنیر و بدون گوشت
*اگر می خواهید یک پیراشکی اسفناج مجلسی تر و پر و پیمان تر داشته باشید برای این مقدار مواد، 250 گرم گوشت چرخکرده هم در نظر بگیرید و گوشت را در پیازی که ابتدا تفت می دهید سرخ کنید.
*به جای پنیر پارمزان می توانید از پنیر چدار یا پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) هم برای داخل پیراشکی می توانید بهره ببرید.
*در صورت تمایل می توانید به مواد پیراشکی مقداری قارچ هم اضافه کنید.
منبع: افق کوروش