آب پرتقال ایرانی در نشست فرماندهان ارتش آمریکا!
به گزارش سفر به تایلند، به تازگی تصاویری منتشر شده است در مذاکرات بین فرمانده نیروهای آمریکا و ناتو در افغانستان با معاون اول رئیس جمهور این کشور آب میوه ایرانی سرو شده است!

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.
به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، ژنرال اسکات میلر فرمانده نظامیان آمریکا در افغانستان روز دوشنبه با معاون اول رئیس جمهور افغانستان ملاقات کرد. تصاویری از این ملاقات منتشر شده که در مذاکرات بین فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو با معاون اول رئیس جمهور افغانستان آب میوه ایرانی سرو شده است!
یکی از کاربران توئیتر دراین باره نوشت:
هرچقدر داستان تلفن پاناسونیک ژاپنی روی میز رییس جمهور آمریکا به جای شعار مرگ بر آمریکا زاده تخیل نویسندست، سرو آب میوه ایرانی روی میز مذاکره ژنرال آمریکایی با افغانستانی که یانکی ها 4 دهه برای مقابله با نفوذ ایران در آن پول و اسلحه خرج کردند کاملا واقعی و معنادار است.
#قدرت-نرم
منبع: خبرگزاری دانشجو