اگر تب کردید این خورش را بخورید
به گزارش سفر به تایلند، کنگر گیاهی خودروست که در پخت سوپ، خورش و بعلاوه با ماست استفاده می گردد. وجود ماده ای به نام سینارین در عصاره برگ آن باعث کاهش کلسترول و تری گلسیرید خون می گردد.
کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب بر و هضم کننده غذاست.
مواد لازم
500 گرم گوشت (گوساله یا گوسفندی)
یک عدد پیاز درشت
یک پیمانه لپه
700 گرم کنگر پاک شده
2 ق س رب گوجه فرنگی
3 عدد لیمو عمانی
یک ق س زعفران آب نموده
یک پیمانه آب
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
1. پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را هم به تکه های خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کاملا طلایی گردد. کمی زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. در آخر کمی آب اضافه کنید تا روی مواد بیاید. حالا مواد را به هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت آهسته بپزد. نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.
2. در سرانجام کنگرها را در مقدار دو بند انگشت خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید و به مواد بیفزایید. بعد از چند دقیقه لیمو عمانی و زعفران آب نموده را هم اضافه کنیدحالا اجازه دهید خورش روی حرارت کاملا جا بیفتد.
فوت و فن
قبل از اضافه کردن لیمو عمانی در هر غذایی 10 الی 15 دقیقه آن را در ظرفی جدا با آب بجوشانید تا تلخی آن گرفته گردد و بعد به غذا اضافه کنید.
منبع: همشهری آنلاین